Fundering voor tuinhuis

Fundering voor tuinhuis

Van Aken Schroeffunderingen verzorgt uw fundering voor tuinhuis – blokhut en chalets. Een methode om je tuinhuis te funderen die je niet zo vaak tegenkomt, is het bouwen op palen.

In opdracht van De Tuyn-kamer  Verzorgen wij dagelijks de fundering van exclusieve bijgebouwen.

Fundering voor tuinhuisFundering voor tuinhuis

Degelijke Fundering voor tuinhuis

Je blokhut of tuinhuis is noodzakelijk om verzakken te voorkomen. Wil je langer plezier hebben van je blokhut of tuinhuis, dan is goede en degelijke fundering een absolute must. Als de fundering niet goed is dan zal je tuinhuis op den duur gaan verzakken met alle gevolgen van dien. De deuren en ramen zullen niet meer goed open en dicht kunnen, er kunnen gaten en kieren ontstaan omdat het tuinhuisje scheef staat en het dak kan hierdoor gaan lekken. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten, want de levensduur wordt hierdoor drastisch beperkt.

Fundering voor tuinhuis

Waterpas Fundering voor Tuinhuis

Het leggen van een goed waterpas fundament is het meest belangrijke onderdeel van de voorbereiding voor het plaatsen van een houten tuinhuis, blokhut of berging. Dit wordt helaas maar al te vaak onderschat waardoor men onnodige problemen krijgt zoals het verzakken van het fundament en/of het niet goed openen en sluiten van deuren en/of ramen.

 

Fundering voor tuinhuis Fundering voor tuinhuis

Zie onze producten voor de speciale schroefpalen voor houten opbouw. Schroeffundering producten U-serie. Het KRINNER schroeffundament voor eenvoudige balkmontage. De schroeffundamenten van de U-serie zijn speciaal afgestemd op de courante maten van houten balken.

0