Schroeffunderingen vakantiewoning

Schroeffunderingen vakantiewoning Terschelling.

Schroeffunderingen vakantiewoning geplaatst te Terschelling. Voor een chalet park op Terschelling mochten wij de funderingen verzorgen. Met een kleine handmachine hebben wij deze fundamenten gemonteerd omdat het terrein moeilijk begaanbaar was en omdat er in de bouwput geen zware machines mogelijk waren.

Schroeffunderingen vakantiewoning

Waterpas fundering

De schroeffundamenten zijn op de 1mm nauwkeurig waterpas gezet zodat de complete chalet er gelijk op gemonteerd kon worden. Bij deze fundering hoeft de klant dus later niet meer te passen en meten de chalet kan er zo op gemonteerd worden door middel van de sleufgaten in de bijpassende flensplaat.

Schroeffunderingen vakantiewoningSchroeffunderingen vakantiewoningSchroeffunderingen vakantiewoning

Snelle montage

De montage van de schroeffundamenten vakantiewoning is snel gedaan. Onder elke chalet moesten 22 fundamenten dit was in 4 uren gedaan. Tevens kunnen wij de schroeffunderingen binnen 3 weken na opdracht monteren. Wij kunnen de schroeffundamenten door geheel Nederland monteren.

 

Schroeffunderingen vakantiewoning

Schroeffunderingen vakantiewoningSchroeffunderingen vakantiewoning

Toepassingen schroeffunderingen

Onze schroeffundamenten kunnen voor vele soorten bouwwerken gebruikt worden oa. vakantiewoningen, vakantiehuizen, mantelzorgwoning, aanbouw, tuinhuis, schuur, veranda, carport. op de contactpagina kunt u eenvoudig een passende offerte opvragen.

of bel ons!

 

0