Van aken Schroeffunderingen

Montage

Het hele jaar rond, monteren wij schroefelementen. 

Wij beschikken over drie verschillende soorten machines voor de montage. Afhankelijk van uw situatie bepalen wij welke machine meest toepasbaar is.

Door een verscheidenheid van lage snelheden en hoge koppelaandrijvingen kunnen met onze machines schroefelementen snel worden gemonteerd in elke bodemsoort.

De schroeffunderingen kunnen gemonteerd worden tot 15 meter diep, wat bijvoorbeeld van toepassing is bij een zwaar bouwwerk op veengrond en leemgrond.

Fundament

Een goed fundament in elke grondsoort

Montage

Op elke locatie mogelijk. Ook bij smalle doorgang.

Prijs

Vanaf € 50,- per schroefelement inclusief montage.

Lengtes

Tot 15 meter diep

Moeilijk bereikbaar

Deze machine is pneumatisch aangedreven. De compressor voor de aandrijving nemen wij mee, die hangt achter onze werkbus. Deze machine is geschikt voor fundamenten van 114 tot 140 mm (diameter). Wij komen met deze machine op alle moeilijk bereikbare plaatsen.

Smalle doorgang

Deze machine wordt aangedreven door stroom. De machine wordt in losse elementen door ons naar uw situatie meegenomen en bouwen wij op locatie op tot een werkbare situatie. Deze machine is geschikt voor fundamenten met een diameter van 76 t/m 89 mm.

Geen obstakels

Supersnel draait deze machine de schroefelementen in de bodem. Als er geen beperkingen zijn bij de bereikbaarheid van de locatie is deze machine veruit de meest efficiënte oplossing. De mini shovel met schroefwerktuig is het meest krachtig om elementen snel te plaatsen.