Schroeffundering voor chalets Antonius Hoeve in Oudenbosch

In de provincie Noord-Brabant, niet ver van Roosendaal en Etten-Leur, hebben we in november in Oudenbosch vier chalets geplaatst op de Antonius Hoeve. De Antonius Hoeve is een sfeervolle B&B en mini-camping, waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Een logische keuze dus om bij de bouw van de nieuwe chalets te kiezen voor een duurzame fundering van schroefelementen.

Binnen korte tijd hebben we een stevige fundering gerealiseerd voor de nieuwe, moderne chalets op dit kleinschalige vakantiepark, middenin de natuur. Binnen één dag hebben we elf schroefpalen per vakantiewoning geplaatst met onze rupsmachine. Doordat je met schroeffunderingen niet hoeft te wachten tot het materiaal gedroogd is, zoals met traditionele beton funderingen het geval is, konden we een uiterst efficiënt werkproces garanderen voor onze klant Cube Homes.

Inmiddels zijn de chalets geplaatst door Cube Homes. De chalets zijn met behulp van een telekraan direct op de schroeffunderingen geplaatst. Op de foto’s is het hele proces, van plaatsing van de schroefpalen tot aan de plaatsing van de chalets, goed te zien. Mocht de vakantiewoning ooit verwijderd worden, dan zijn de schroeffunderingen van Van Aken schoon uit de grond te halen. Ook is het materiaal van onze schroefelementen volledig herinzetbaar.

Een duurzame manier van funderen, waarbij respect voor de omgeving voorop staat, zonder hierbij in te boeten op kwaliteit en snelheid.

  • 44 schroefelementen
  • Chalets Antonius Hoeve
  • Oudenbosch
Fundering chalets Antonius Hoeve - Van Aken schroeffunderingen