Fundering zonnepanelenschutting in Zaltbommel

We richten ons steeds meer op duurzaamheid, ook bij het opwekken van energie. Een zonnepanelenschutting is hier een perfect voorbeeld van: het combineert duurzame energieopwekking met het bieden van privacy. Voor zo’n duurzame schutting is natuurlijk een even duurzame fundering nodig. Van Aken Schroeffunderingen heeft deze voorzien door verschillende schroefelementen te installeren, wat resulteert in een stabiele en stevige basis voor de zonnepanelenschutting.

De meeste mensen kiezen voor zonnepanelen op hun dak. Als je echter zoals deze bewoners uit Zaltbommel in het buitengebied woont en een groot weiland tot je beschikking hebt, kan een zonnepanelenschutting interessant zijn. Met tweezijdige zonnepanelen in je schutting vang je de hele dag zonlicht. Zo behoudt je dak zijn oorspronkelijke look en heb je tegelijk een functionele schutting. Ideaal toch? Door gebruik te maken van schroeffunderingen voorkomen deze bewoners dat er dikke lagen beton in hun weiland worden geplaatst.

De bereikbaarheid was door omliggende slootjes lastig voor bedrijven die traditionele funderingen aanleggen, met zware machines. Voor Van Aken Schroeffunderingen was dit vormde dit geen enkel obstakel. Ook de zachte ondergrond is voor onze schroeffunderingen geen uitdaging. Wij hebben met ons brede assortiment altijd de juiste keuze schroefelementen binnen handbereik.

Onze specialist heeft een grondige controle en berekening uitgevoerd voor het aanleggen van de fundering. De uitvoering verliep vervolgens snel en soepel, als een goed geoliede machine. Omdat we geen beton gebruikten, hoefde het bedrijf dat de schutting plaatste niet te wachten tot de fundering droog was. Zo konden we de fundering leggen en meteen daarna de zonnepanelen plaatsen, zonder onderbreking!

Van Aken Schroeffunderingen aanleg zonnepaneelschutting